Jucarie din lemn natur, confectionata manual

Jucărie echilibru Delfin - Wooden Caterpillar


WOODEN CATERPILLAR
165,00 RON
cu TVA

Această jucărie de echilibru, va deveni o jucăria perfectă de învățare pentru micuțul tău. Ajutăți-l să pună cele 20 de piese, păstrând echilibrul. Ajuta la dezvoltarea abilităților motorii brute și fine, vederea de ansamblu, răbdarea, coordonarea mâna-ochi, concentrarea atenției și numărarea. Jucăria ajută la învățarea diferitelor forme și dimensiuni geometrice. Fiecare set include : 20 de piese de 5 dimensiuni și baza (delfinul). Dimensiuni 21,5cm х 12,5cm х 2,3cm. Materiale folosite:  lemn de păr, lemn de stejar, lemn de frasin, ulei de în , ceară naturală. Vârstă recomandată : 3 ani + NOTĂ: ~ Acest articol este confectionat 100% manual, culoarea jucăriei poate diferi ușor de cea din fotografie. Fiecare bucată de lemn este unică.

Cantitate


PLAY 000816

Referinte specifice

Nu există review-uri pentru moment

produse similare

Produse durabile, organice, baby-friendly.

Copac Waldorf tip puzzle - Wooden Caterpillar - copac și păsărele

100,00 RON

Jucărie din lemn masiv, confecționată manual sub cerințele UE privind siguranța jucăriilor, în conformitate cu standardul european EN 71 (certificat CE). Design 100% unic. Puzzle-ul include un copac, o pasăre și un cuib cu pui. Nu poate să lipsească dintr-un spațiu de joacă. Ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine, coordonării mână-ochi și răbdării.

Vârstă recomandată : 3 ani +

Conține piese mici care pot pune în pericol viața copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub stricta supraveghere a părinților.

Copac Waldorf tip puzzle- Wooden Caterpillar- copac și ciocănitoare

100,00 RON

Jucărie din lemn masiv, confecționată manual sub cerințele UE privind siguranța jucăriilor, în conformitate cu standardul european EN 71 (certificat CE). Design 100% unic. Puzzle-ul include un copac și o mică ciocănitore. Nu ar trebui să lipsească dintr-un spațiu de joacă. Ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine, coordonării mână-ochi și răbdării. Vârstă recomandată : 3 ani +

Mergi sus