JACHETE, VESTE ȘI OVERALL

Filtrare

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 157,00 RON - 257,00 RON

Marime

Marime

JACHETE, VESTE ȘI OVERALL

Filtre active

Jachetă fleece lână merinos - Engel - Petrol Melange

257,00 RON

Jachetă călduroasă din lână merinos, cu glugă și manșete, practică și confortabilă. Manșetele se pot indoi astfel poate fi purtată o perioada mai lungă de timp. Gluga se așază perfect pe cap oferind protecție indiferent de vreme.* Lână moale și pufoasă cerificată GOTS * Nasturi din lemn * Croiala generoasă.

Structura specială a fibrei de lână creează un efect natural de reglare a temperaturii corpului. O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată mai degrabă spălarea manuală. Lâna trebuie să fie spălată numai atunci când este foarte murdară.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Jachetă fleece lână merinos - Engel - Blue Melange

257,00 RON

Jachetă călduroasă din lână merinos, cu glugă și manșete, practică și confortabilă. Manșetele se pot indoi astfel poate fi purtată o perioada mai lungă de timp. Gluga se așază perfect pe cap oferind protecție indiferent de vreme.* Lână moale și pufoasă cerificată GOTS * Nasturi din lemn * Croiala generoasă. Structura specială a fibrei de lână creează un efect natural de reglare a temperaturii corpului. O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată mai degrabă spălarea manuală. Lâna trebuie să fie spălată numai atunci când este foarte murdară.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Jachetă fleece lână merinos - Cosilana - Latte Macchiato

187,00 RON

Jachetă din lână merinos (60%) și bumbac (40%), practică și confortabilă. Manșetele se pot indoi astfel poate fi purtată o perioada mai lungă de timp. Gluga se așază perfect pe cap oferind protecție indiferent de vreme.* Lână moale și pufoasă cerificată GOTS * Nasturi din lemn * Croiala generoasă. Structura specială a fibrei de lână creează un efect natural de reglare a temperaturii corpului și în același timp este impermeabil datorită conținutului de lanolină. O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată mai degrabă spălarea manuală. Lâna trebuie să fie spălată numai atunci când este foarte murdară.

         

Overall fleece lână merinos cu mănuși și botoși- Cosilana - Marine Melange

228,00 RON

Overall din lână merinos (60%) și bumbac (40%), practic și confortabil, ideal pentru toamnă și primăvară. Manșetele pliabile oferă protecție la mâini și picioare iar gluga se așază perfect pe cap oferind protecție indiferent de vreme. * Lână moale și pufoasă certificata GOTS * Nasturi din lemn * Protecții mâini și picioare * Glugă Croiala larga pentru a se potrivi peste alte haine, inclusiv peste scutecele textile. Structura specială a fibrei de lână creează un efect natural de reglare a temperaturii corpului și în același timp este impermeabil datorită conținutului de lanolină. O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată spălarea manuală. Lâna trebuie să fie spălată numai atunci când este foarte murdară.

         

Mergi sus