Livrare si retur

Livrare

Expedierea pachetului dumneavoastră

Transport este GRATUIT la comenzile mai mari de 199 lei (in Romania) -  cu exceptia adreselor de  livrare care sunt  inafara centrelor teritoriale ale curierului si necesita km suplimentari. 

Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid. Taxa de livrare standard este 19 ron pe teritoriul României. Curierul  poate adauga taxe suplimentare daca adresele de  livrare sunt  inafara centrelor teritoriale ale curierului si necesita km suplimentari. ( 20 ron)

Vei primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare

Curierul livreaza in general intre orele 9-17

Taxele de livrare sunt trecute pe factura, vei avea de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Retur

Cum poti face un retur?

Este foarte simplu. In cazul in care produsul comandat nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale si doresti sa il returnezi, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

-dupa ce te-ai logat in contul tau (cu adresa de email si parola), acceseaza sectiunea Retur (Formular de retur) si completeaza acolo toate datele necesare,
-foloseste acelasi ambalaj in care ai primit produsul si asigura-te ca il inapoiezi in aceleasi conditii in care l-ai primit (nespalat, nedeteriorat, fara urme de uzura si in ambalajul original impreuna cu eticheta intacta).

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate de tine este de 14 zile calendaristice. Te rugam sa nu depasesti acest interval.

Contravaloarea produsului iti va fi returnata in cel mult 14 zile din momentul primirii returului. In cazul in care ai platit cu cardul iti vom returna banii in acelasi cont iar daca ai platit prin transfer bancar sau ramburs, completeaza in formularul de comanda contul bancar unde sa transferam suma.

Vom trimite noi curierul la adresa indicata de tine in formularul de retur, te rugam sa nu expediezi coletul prin Posta Romana sau alta firma de curierat.

Inlocuire

Cum poti inlocui un produs cu altul?

Este la fel de simplu. In cazul in care produsul comandat de tine nu ti se potriveste si doresti sa il inlocuiesti cu altul, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

-in contul tau (unde te loghezi cu adresa de email si parola) plaseaza o noua comanda cu produsul corect, comanda pe care o vei achita in avans (vei beneficia de transport gratuit in cazul in care valoarea totala depaseste suma de 300 RON )
-pune apoi produsul in aceeasi cutie in care a venit (in cazul in care nu a fost deteriorata in timpul transportului), in felul acesta toate documentele necesare expedierii prin firma de curierat nu vor fi lipite direct pe cutia/ambalajul original al produsului,
-tot acolo te rugam sa pui si documentele in original care au insotit produsul in comanda initiala,
-in contul tau acceseaza sectiunea Retur (Formular de retur) si completeaza acolo toate datele necesare.

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate de tine este de 14 zile calendaristice. Te rugam sa nu depasesti acest interval.

In cazul in care ai platit cu cardul, iti vom returna banii in acelasi cont iar daca ai platit prin transfer bancar sau ramburs, completeaza in formularul de comanda contul bancar unde sa transferam suma.

Pot fi returnate doar acele produse care au fost comandate prin intermediul magazinului online Playscape.ro si care:

-nu au fost spalate -nu sunt deteriorate,
-nu au urme de uzura,
-sunt in ambalajul original, au atasata eticheta intacta si sunt insotite de documentele cu care au venit,
-sunt inca in ambalajul original nedeteriorat

Din motive de igiena nu se pot returna urmatoarele categorii de produse: ….

Curierul va veni, in urma solicitarii noastre, la adresa indicata de tine in formularul de retur. In acest caz costul transportului va fi suportat de catre tine ( x lei). Atunci cand iti vom returna banii, iti vom transfera suma totala minus costul transportului. Te rugam sa nu returnezi coletul prin Posta Romana sau prin intermediul altei firme de curierat.

Mergi sus