Modalitati de plata

1. PLATA RAMBURS LA PRIMIREA COLETULUI

Plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului de către cumpărător.

2. PLATA ONLINE FOLOSIND CARDUL

După completarea formularului de comandă vei fi direcţionat către site-ul procesatorului de carduri bancare NETOPIA - mobilPay plati online, unde va trebui să completezi datele de pe cardul bancar. Nu va trebui să platesti nici un fel de comision suplimentar, vei plăti doar valoarea comenzii. NETOPIA mobilPay si EuPlatesc.ro vor debita apoi vânzătorului suma plătită de cumpărător.

Datorită condiţiilor de securitate ale tranzacţiilor oferite, prin procesatorul de plati NETOPIA mobilPay se derulează 90% din plăţile on-line din România.

Dacă ați ales metoda de plată "Card credit/debit" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilpay.ro, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

Conform art 8.5 al contractului agreat intre mobilpay.ro si PLAYSCAPE,  operatiunile platite prin card nu trebuie sa faca obiectul unei returnari partiale sau totale printr-un alt mijloc de plata. In cazul anularii comenzii sau returnarii acesteia de catre cumparator, PLAYSCAPE,   trebuie sa foloseasca functionalitatile puse la dispozitie de solutia software pentru anularea operatiuniilor. [...] PLAYSCAPE,   se obliga sa respecte pe toata durata de valabilitate a prezentului contract toate instructiunile, procedurile de procesare si normele tehnice de securitate transmise de Banca pe parcursul configurarii site-ului sau ulterior, comunicate direct sau prin intermediul Procesatorului.

Mergi sus