Termeni și condiții de utilizare

Cine suntem

Hobby Keller SRL alias PlayScape

Sediul social este situat la adresa Comuna Balotesti, Str. Lacului, N.4B/2, Ilfov, înregistrați sub nr. 40945542 cu numele Hobby Keller. Ne poti gasi la adresa de email office@playscape.ro sau la telefon la numărul 0771208690.

În general PlayScape ("www.playscape.ro") deține și operează acest site. Acest document reglementează relația dvs. cu www.playscape.ro ("Site"). Accesul la și utilizarea acestui site, precum și produsele și serviciile disponibile prin intermediul acestui site web (denumite colectiv "Servicii") sunt supuse următorilor termeni, condiții și notificări ("Termenii și condiții"). Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord cu toți Termenii și condițiile, care pot fi actualizați de noi din când în când. Ar trebui să verificați în mod regulat această pagină pentru a lua în considerare eventualele modificări aduse Termenilor și condițiilor. Accesul la acest site este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciile fără notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, acest site nu este disponibil în nici un moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite părți sau la întregul site web.

Drepturile de proprietate Intelectuală

PlayScape detine si opereaza acest site. Drepturile de proprietate intelectuală în toate programele și conținutul (inclusiv imaginile fotografice) puse la dispoziția dvs. pe sau prin intermediul acestui site web rămân proprietatea www.playscape.ro sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Nu aveți voie să publicați, să manipulați, să distribuiți sau să reproduceți în alt mod, în orice format, conținutul sau copiile conținutului furnizat sau care apare pe acest site și nici să utilizați astfel de conținut (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, patente, mărci înregistrate) în legătură cu orice afacere sau continut comercial. Folosirea fără acordul Hobby Keller SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Politica de confidentialitate

Politica noastră de confidențialitate, care stabilește modul în care vom folosi informațiile dvs., poate fi găsită aici. Prin utilizarea acestui site, acceptați procesarea descrisă acolo și garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

Comanda

Plasând o comandă pentru cumpărarea unui produs și respectând următorii termeni și condiții. Toate comenzile sunt supuse disponibilității și confirmării prețului comenzii.Timpul de expediere poate varia în funcție de disponibilitate și în funcție de orice întârzieri care rezultă din întârzieri ale curierului sau de forță majoră pentru care nu vom fi responsabili. Produsele pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu Politica noastră de livrare și returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar in magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. cu orice culoare va fi corect.Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe vanzarea oricarui în orice moment. PlayScape își păstrează dreptul de a refuza orice solicitare făcută de dvs. Dacă comanda dvs. este acceptată, vă vom informa prin e-mail sau mesaj. Atunci când plasați o comandă, sunteți de acord că toate detaliile pe care ni le furnizați sunt adevărate și exacte, că sunteți un utilizator autorizat al cardului de credit sau de debit utilizat pentru plasarea comenzii și că există suficiente fonduri pentru acoperirea costului bunurilor. Toate prețurile anunțate fac obiectul unor astfel de modificări.

Poți plasa o comandă și în cazul în care nu ai un cont activat pe site. Vom avea nevoie să ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare și livrare, număr de telefon și adresă de email validă).Prin finalizarea vei garanta că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru orice consecință determinată de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la comanda întârziata, transmisă greșit, etc).Prin finalizarea comenzii, te declari de acord ca un reprezentant playscape.ro să te contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon ) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii.

Confirmarea privind livrarea produselor comandate se va realiza în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii pe site. Pentru produsele aflate in stoc la funizor, timpul de livrare poate sa fie mai mare.

Plasand o comanda cumparatorul este de acord si accepta: prelucrarea datelor personale pentru întocmirea actului şi cu furnizarea informațiilor referitoare la datele personale şi la conținutul actului către autoritățile abilitate de lege, la cererea acestora, conform dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE."

Prețul

În timp ce încercăm și ne asigurăm că toate detaliile, descrierile și prețurile care apar pe acest site sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare a prețului oricăror bunuri pe care le-ați comandat, vă vom informa cât mai curând posibil și vă vom oferi opțiunea de reconfirmare a comenzii dvs. la prețul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu suntem în măsură să vă contactăm, vom trata comanda ca fiind anulată. Dacă anulați și ați plătit deja pentru bunuri, veți primi o rambursare completă. Costurile de expediere vor fi taxate suplimentar.

Prețul final plătit de tine este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente. Cheltuielile de expediție sunt detaliate pe Site înainte de finalizarea comenzii de către tine.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului playscape.ro sunt exprimate în RON și conțin T.V.A. conform prevederilor legale în vigoare în acel moment.

Livrare

Expedierea pachetului dumneavoastră

Transport este GRATUIT la comenzile mai mari de 199 lei (in Romania) -  cu exceptia adreselor de  livrare care sunt  inafara centrelor teritoriale ale curierului si necesita km suplimentari. 

Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid. Taxa de livrare standard este 19 ron pe teritoriul României. Curierul  poate adauga taxe suplimentare daca adresele de  livrare sunt  inafara centrelor teritoriale ale curierului si necesita km suplimentari. ( 20 ron)

Vei primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare

Curierul livreaza in general intre orele 9-17

Taxele de livrare sunt trecute pe factura, vei avea de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Retur

Cum poti face un retur?

Este foarte simplu. In cazul in care produsul comandat nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale si doresti sa il returnezi, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

-dupa ce te-ai logat in contul tau (cu adresa de email si parola), acceseaza sectiunea Retur (Formular de retur) si completeaza acolo toate datele necesare,
-foloseste acelasi ambalaj in care ai primit produsul si asigura-te ca il inapoiezi in aceleasi conditii in care l-ai primit (nespalat, nedeteriorat, fara urme de uzura si in ambalajul original impreuna cu eticheta intacta).

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate de tine este de 14 zile calendaristice. Te rugam sa nu depasesti acest interval.

Contravaloarea produsului iti va fi returnata in cel mult 14 zile din momentul primirii returului. In cazul in care ai platit cu cardul iti vom returna banii in acelasi cont iar daca ai platit prin transfer bancar sau ramburs, completeaza in formularul de comanda contul bancar unde sa transferam suma.

Vom trimite noi curierul la adresa indicata de tine in formularul de retur, te rugam sa nu expediezi coletul prin Posta Romana sau alta firma de curierat.

Inlocuire

Cum poti inlocui un produs cu altul?

Este la fel de simplu. In cazul in care produsul comandat de tine nu ti se potriveste si doresti sa il inlocuiesti cu altul, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

-in contul tau (unde te loghezi cu adresa de email si parola) plaseaza o noua comanda cu produsul corect, comanda pe care o vei achita in avans (vei beneficia de transport gratuit in cazul in care valoarea totala depaseste suma de 300 RON )
-pune apoi produsul in aceeasi cutie in care a venit (in cazul in care nu a fost deteriorata in timpul transportului), in felul acesta toate documentele necesare expedierii prin firma de curierat nu vor fi lipite direct pe cutia/ambalajul original al produsului,
-tot acolo te rugam sa pui si documentele in original care au insotit produsul in comanda initiala,
-in contul tau acceseaza sectiunea Retur (Formular de retur) si completeaza acolo toate datele necesare.

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate de tine este de 14 zile calendaristice. Te rugam sa nu depasesti acest interval.

In cazul in care ai platit cu cardul, iti vom returna banii in acelasi cont iar daca ai platit prin transfer bancar sau ramburs, completeaza in formularul de comanda contul bancar unde sa transferam suma.

Pot fi returnate doar acele produse care au fost comandate prin intermediul magazinului online Playscape.ro si care:

-nu au fost spalate -nu sunt deteriorate,
-nu au urme de uzura,
-sunt in ambalajul original, au atasata eticheta intacta si sunt insotite de documentele cu care au venit,
-sunt inca in ambalajul original nedeteriorat

Din motive de igiena nu se pot returna urmatoarele categorii de produse: ….

Curierul va veni, in urma solicitarii noastre, la adresa indicata de tine in formularul de retur. In acest caz costul transportului va fi suportat de catre tine ( x lei). Atunci cand iti vom returna banii, iti vom transfera suma totala minus costul transportului. Te rugam sa nu returnezi coletul prin Posta Romana sau prin intermediul altei firme de curierat.

Conectarea la acest site

Puteți să vă conectați la pagina noastră de pornire, cu condiția să o faceți într-o manieră corectă și legală și să nu ne distrugeți reputația sau să profitați de ea, dar nu trebuie să stabiliți o legătură într-un mod care să sugereze orice formă de asociere , aprobarea sau aprobarea de partea noastră în cazul în care nu există. Nu trebuie să stabiliți un link de pe niciun site care nu este deținut de dvs. Acest site nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site și nu puteți crea un link către nicio parte a acestui site decât pagina de pornire. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare.

Reclamatii

Avem o procedură de tratare a reclamațiilor pe care o vom folosi pentru a încerca să soluționăm litigiile atunci când acestea apar pentru prima dată, vă rugăm să ne anunțați dacă aveți plângeri sau comentarii.

Cele mai cautate

Pantaloni din bumbac organic- Frugi - Kneepatch Crawlers Blue

131,00 RON

Pantaloni cu protecție pentru genunchi, din bumbac 100% organic, moi și confortabili. Protecție pentru genunchi în formă de steluță. Hainele Frugi sunt cunoscute pentru culorile strălucitoare, vibrante, personaje jucăușe și detalii inteligente, cum ar fi modele reversibile, curele reglabile și aplicații interactive, făcând aceste haine distractive,confortabile și practice. Hainele Frugi sunt confecționate cu bumbac organic certificat GOTS și Soil Association, fără substanțe chimice sau coloranți nocivi. 

GHID MARIMI AICI

Bluză cu manecă lungă bumbac organic – Frugi - Topaz Blue Pointelle

105,00 RON

Bumbac 100% organic, moale și blând cu pielea copilului. Ideală pentru purtare zilnică ca strat de bază în sezonul  răcoros. Hainele frugi sunt cunoscute pentru culorile strălucitoare, vibrante, personaje jucăușe și detalii inteligente, cum ar fi modele reversibile, curele reglabile și aplicații interactive, făcând aceste haine distractive,confortabile și practice. Hainele Frugi sunt confecționate cu bumbac organic certificat GOTS și Soil Association, fără substanțe chimice sau coloranți nocivi. 

GHID MARIMI AICI

Șosete subțiri din lână - mp Denmark - Snow White

30,00 RON

Material: 80% lână merinos superwash, 17% poliamida, 3% elastan, certificate Oeko-Tex® Standard 100. Poliamida din compoziție le face mai rezistente, iar procentul mic de elastan conferă elasticitate. Lâna este natural antibacteriană și are calități termoizolante cunoscute de sute de ani, este antialergică și higroscopică (absoarbe umezeala și menține picioarele uscate - transferă umezeala de la interior către exterior). Călcaiul este întărit. Se spală la mașină. Spălați înainte de prima utilizare, pentru a spori durabilitatea. Întoarceți pe dos înainte de spălare. Fabricat în UE, design în Danemarca.

  OE-100-370x244.jpg

Șosete subțiri lână Wool Rib - mp Denmark - Light Brown

30,00 RON

Material: 80% lână merinos superwash, 17% poliamida, 3% elastan, certificate Oeko-Tex® Standard 100. Poliamida din compoziție le face mai rezistente, iar procentul mic de elastan conferă elasticitate. Lâna este natural antibacteriană și are calități termoizolante cunoscute de sute de ani, este antialergică și higroscopică (absoarbe umezeală și menține picioarele uscate - transferă umezeală de la interior către exterior). Călcaiul este întărit.  Se spală la mașină. Spălați înainte de prima utilizare, pentru a spori durabilitatea. Întoarceți pe dos înainte de spălare. Fabricat în UE, design în Danemarca.

  OE-100-370x244.jpg

Bluză cu manecă lungă bumbac organic – Frugi - Bumble Bee

144,00 RON

Bumbac 100% organic, moale și blând cu pielea copilului. Ideală pentru purtare zilnică ca strat de bază în sezonul  răcoros. Hainele frugi sunt cunoscute pentru culorile strălucitoare, vibrante, personaje jucăușe și detalii inteligente, cum ar fi modele reversibile, curele reglabile și aplicații interactive, făcând aceste haine distractive,confortabile și practice. Hainele Frugi sunt confecționate cu bumbac organic certificat GOTS și Soil Association, fără substanțe chimice sau coloranți nocivi.       

GHID MARIMI AICI

Jachetă de iarnă - Ranger - Ducksday

396,00 RON

Geaca de iarnă Ducksday menține căldura până la temperaturi de -25 ° C și este un must-have pentru zilele reci la școală, în pădure sau pe pârtie! Baza și manșetele elastice asigură protecție împotriva zăpezii, ploii sau vântului. Combinați jacheta cu un strat de bază calitativ, pentru o căldură optimă.

Jachetă impermeabilă 4 anotimpuri - fleece detașabil - Ranger - Ducksday

539,00 RON

Jachetă 4 seasons cu posibilități multiple de purtare. Interiorul din fleece menține căldura chiar și în cele mai reci zile de iarnă. Fleece-ul este detașabil și poate fi purtat separat. Fără fleece este o geacă perfectă de primăvară sau de ploaie. Buzunare interioare, glugă detașabilă, umplutură ușoară și un strat exterior care respinge apa. O jachetă, multe opțiuni!

     

TABEL DE MARIMI AICI

Bluză cu mânecă lungă bumbac organic - Frugi - Sail Blue Stripe

84,00 RON

Bluză cu mânecă lungă din bumbac 100% organic, moale și blând cu pielea copilului. Hainele frugi sunt cunoscute pentru culorile strălucitoare, vibrante, personaje jucăușe și detalii inteligente, cum ar fi modele reversibile, curele reglabile și aplicații interactive, făcând aceste haine distractive,confortabile și practice. Hainele Frugi sunt confecționate cu bumbac organic certificat GOTS și Soil Association, fără substanțe chimice sau coloranți nocivi. 

      

GHID MARIMI AICI

Jachetă impermeabilă 4 anotimpuri - fleece detașabil - Pip - Ducksday

539,00 RON

Jachetă 4 seasons cu posibilități multiple de purtare. Interiorul din fleece menține căldura chiar și în cele mai reci zile de iarnă. Fleece-ul este detașabil și poate fi purtat separat. Fără fleece este o geacă perfectă de primăvară sau de ploaie. Buzunare interioare, glugă detașabilă, umplutură ușoară și un strat exterior care respinge apa. O jachetă, multe opțiuni!

     

TABEL DE MARIMI AICI

Snowsuit (costum de iarnă) - Toddler- Ducksday - Pip

439,00 RON

Costum de iarnă călduros și util, pentru o adevărată porție de distracție în zăpadă! Căptușeala de înaltă tehnologie menține căldura la temperaturi de până la -25 ° C *. Datorită fermoarului lung, puteți îmbrăca și dezbrăca ușor costumul, iar întăritura din zona genunchilor, a spatelui și în partea de jos a picioarelor, oferă o rezistență suplimentară și durabilitate. Confort optim datorită croielii lejere și a materialului respirabil (5000 mvp) și ușor. * Combinați costumul de schi cu straturi de lână pentru o căldură optimă. Material exterior: 100% polyester, impermeabil (10.000mm - Bionic Finish® Eco), umplutură ușoară, material interior 100% polyester, cusături izolate.

     

TABEL MARIMI AICI

Colanți din lână merinos și mătase - Engel - Walnut

109,00 RON

Colanți din 70% lână merinos și 30% mătase, perfecți pentru a fi purtați direct pe piele, ideali pentru activitățile în aer liber indiferent de vreme. Colanții sunt confortabili permitând celor mici să aibă lejeritate în mișcare. Lâna reglează temperatura și umiditatea corpului. Pe timpul iernii, colanții pot fi purtați ca și strat termic de bază.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Șosete subțiri din lână - mp Denmark - Light Rose

30,00 RON

Material: 80% lână merinos superwash, 17% poliamida, 3% elastan, certificate Oeko-Tex® Standard 100. Poliamida din compoziție le face mai rezistente, iar procentul mic de elastan conferă elasticitate. Lâna este natural antibacteriană și are calități termoizolante cunoscute de sute de ani, este antialergică și higroscopică (absoarbe umezeala și menține picioarele uscate - transferă umezeala de la interior către exterior). Călcaiul este întărit. Se spală la mașină. Spălați înainte de prima utilizare, pentru a spori durabilitatea. Întoarceți pe dos înainte de spălare. Fabricat în UE, design în Danemarca.

  OE-100-370x244.jpg

Body din lână merinos - Engel - Roșu Melange/Natur

108,00 RON

Body cu mânecă lungă, fabricat din 100% lână merinos organică. Materialul este moale, fiind ideal pentru purtarea directă pe piele și este foarte ușor de îmbrăcat datorită deschiderii sub formă de plic a gulerului. Poate fi purtat tot anul, deoarece lâna are proprietăți de termoreglare a corpului.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Colanți din lână merinos și mătase - Engel - Cherry Red

99,00 RON

Colanți din 70% lână merinos și 30% mătase, perfecți pentru a fi purtați direct pe piele, ideali pentru activitățile în aer liber indiferent de vreme. Colanții sunt confortabili permitând celor mici să aibă lejeritate în mișcare. Lâna reglează temperatura și umiditatea corpului. Pe timpul iernii, colanții pot fi purtați ca și strat termic de bază.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Snowsuit (costum de iarnă) - Toddler- Ducksday - Wick

439,00 RON

Costum de iarnă călduros și util, pentru o adevărată porție de distracție în zăpadă! Căptușeala de înaltă tehnologie menține căldura la temperaturi de până la -25 ° C *. Datorită fermoarului lung, puteți îmbrăca și dezbrăca ușor costumul, iar întăritura din zona genunchilor, a spatelui și în partea de jos a picioarelor, oferă o rezistență suplimentară și durabilitate. Confort optim datorită croielii lejere și a materialului respirabil (5000 mvp) și ușor. * Combinați costumul de schi cu straturi de lână pentru o căldură optimă. Material exterior: 100% polyester, impermeabil (10.000mm - Bionic Finish® Eco), umplutură ușoară, material interior 100% polyester, cusături izolate.

     

TABEL MARIMI AICI

Pantaloni de iarnă - Ducksday - Green

319,00 RON

Pantaloni de iarna confortabili, ideali pentru joaca in natura. Impermeabili (10.000mm - Bionic Finish® Eco), conceputi dintr-un material usor, foarte calduros, rezistent la vant si care respinge apa. Materiale certificate Oeko-Tex, Talie reglabila, Buzunare si ventilatie optima, Bretele confortabile, Intariti in zonele mai solicitate - glezna si genunchi.

    

Colanți din lână merinos și mătase - Engel - Navy Blue

119,00 RON

Colanți din 70% lână merinos și 30% mătase, perfecți pentru a fi purtați direct pe piele, ideali pentru activitățile în aer liber indiferent de vreme. Colanții sunt confortabili permitând celor mici să aibă lejeritate în mișcare. Lâna reglează temperatura și umiditatea corpului. Pe timpul iernii, colanții pot fi purtați ca și strat termic de bază.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Jachetă fleece lână merinos - Engel - Blue Melange

257,00 RON

Jachetă călduroasă din lână merinos, cu glugă și manșete, practică și confortabilă. Manșetele se pot indoi astfel poate fi purtată o perioada mai lungă de timp. Gluga se așază perfect pe cap oferind protecție indiferent de vreme.* Lână moale și pufoasă cerificată GOTS * Nasturi din lemn * Croiala generoasă. Structura specială a fibrei de lână creează un efect natural de reglare a temperaturii corpului. O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată mai degrabă spălarea manuală. Lâna trebuie să fie spălată numai atunci când este foarte murdară.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Jachetă impermeabilă 4 anotimpuri - fleece detașabil - Karo - Ducksday

539,00 RON

Jachetă 4 seasons cu posibilități multiple de purtare. Interiorul din fleece menține căldura chiar și în cele mai reci zile de iarnă. Fleece-ul este detașabil și poate fi purtat separat. Fără fleece este o geacă perfectă de primăvară sau de ploaie. Buzunare interioare, glugă detașabilă, umplutură ușoară și un strat exterior care respinge apa. O jachetă, multe opțiuni!

     

TABEL DE MARIMI AICI

Pantaloni de iarna fara bretele- Ducksday - Dark Blue

239,00 RON

Pantaloni de iarna confortabili, ideali pentru joaca in natura. Impermeabili (5000 mm - Bionic Finish® Eco), conceputi dintr-un material usor, foarte calduros, rezistent la vant si care respinge apa. Materiale certificate Oeko-Tex, Talie reglabila, Buzunare si ventilatie optima. Intariti in zonele mai solicitate - gleza si genunchi.

    

Dres din lână mp Denmark - Rib Navy

89,00 RON

Dres din lână merinos, calduros și confortabil, cu o bună elasticitate. Material: 80% lână merinos superwash, 17% poliamidă, 3% elastan, certificat Oeko-Tex® Standard 100. Poliamida din compoziție il face mai rezistent iar procentul mic de elastan conferă elasticitate. Lâna este natural antibacteriană și are calități termoizolante cunoscute de sute de ani, este antialergică și higroscopică (absoarbe umezeala și menține picioarele uscate - transferă umezeală de la interior către exterior). Se recomandă alegerea mărimii potrivite conform înălțimii. Călcaiul este întărit. Se spală la mașînă. Este indicat să spălați înainte de prima utilizare, pentru a spori durabilitatea. Întoarceți pe dos înainte de spălare. Fabricat în UE, design în Danemarca.

  OE-100-370x244.jpg

GHID MARIMI AICI

Set 2 bluze cu manecă lungă bumbac organic – Frugi - Pointelle Multipack

188,00 RON

Bumbac 100% organic texturat (pointelle), moale și blând cu pielea copilului. Ideală pentru purtare zilnică ca strat de bază în sezonul  răcoros sau ca atare in zilele calde. Hainele Frugi sunt cunoscute pentru culorile strălucitoare, vibrante, personaje jucăușe și detalii inteligente, cum ar fi modele reversibile, curele reglabile și aplicații interactive, făcând aceste haine distractive,confortabile și practice. Hainele Frugi sunt confecționate cu bumbac organic certificat GOTS și Soil Association, fără substanțe chimice sau coloranți nocivi. 

GHID MARIMI AICI

Dres din lână mp Denmark - Rib Grey

89,00 RON

Dres din lână merinos, calduros și confortabil, cu o bună elasticitate. Material: 80% lână merinos superwash, 17% poliamidă, 3% elastan, certificat Oeko-Tex® Standard 100. Poliamida din compoziție il face mai rezistent iar procentul mic de elastan conferă elasticitate. Lâna este natural antibacteriană și are calități termoizolante cunoscute de sute de ani, este antialergică și higroscopică (absoarbe umezeala și menține picioarele uscate - transferă umezeală de la interior către exterior). Se recomandă alegerea mărimii potrivite conform înălțimii. Călcaiul este întărit. Se spală la mașînă. Este indicat să spălați înainte de prima utilizare, pentru a spori durabilitatea. Întoarceți pe dos înainte de spălare. Fabricat în UE, design în Danemarca.

  OE-100-370x244.jpg

GHID MARIMI AICI

Body din lână merinos - Engel - Albastru Melange/Natur

119,00 RON

Body cu mânecă lungă, fabricat din 100% lână merinos organică. Materialul este moale, fiind ideal pentru purtarea directă pe piele și este foarte ușor de îmbrăcat datorită deschiderii sub formă de plic a gulerului. Poate fi purtat tot anul, deoarece lâna are proprietăți de termoreglare a corpului.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Toate produsele
Mergi sus