Termeni și condiții de utilizare

Cine suntem

Hobby Keller SRL alias PlayScape

Sediul social este situat la adresa Comuna Balotesti, Str. Lacului, N.4B/2, Ilfov, înregistrați sub nr. 40945542 cu numele Hobby Keller. Ne poti gasi la adresa de email office@playscape.ro sau la telefon la numărul 0771208690.

În general PlayScape ("www.playscape.ro") deține și operează acest site. Acest document reglementează relația dvs. cu www.playscape.ro ("Site"). Accesul la și utilizarea acestui site, precum și produsele și serviciile disponibile prin intermediul acestui site web (denumite colectiv "Servicii") sunt supuse următorilor termeni, condiții și notificări ("Termenii și condiții"). Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord cu toți Termenii și condițiile, care pot fi actualizați de noi din când în când. Ar trebui să verificați în mod regulat această pagină pentru a lua în considerare eventualele modificări aduse Termenilor și condițiilor. Accesul la acest site este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciile fără notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, acest site nu este disponibil în nici un moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite părți sau la întregul site web.

Drepturile de proprietate Intelectuală

PlayScape detine si opereaza acest site. Drepturile de proprietate intelectuală în toate programele și conținutul (inclusiv imaginile fotografice) puse la dispoziția dvs. pe sau prin intermediul acestui site web rămân proprietatea www.playscape.ro sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Nu aveți voie să publicați, să manipulați, să distribuiți sau să reproduceți în alt mod, în orice format, conținutul sau copiile conținutului furnizat sau care apare pe acest site și nici să utilizați astfel de conținut (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, patente, mărci înregistrate) în legătură cu orice afacere sau continut comercial. Folosirea fără acordul Hobby Keller SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Politica de confidentialitate

Politica noastră de confidențialitate, care stabilește modul în care vom folosi informațiile dvs., poate fi găsită aici. Prin utilizarea acestui site, acceptați procesarea descrisă acolo și garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

Comanda

Plasând o comandă pentru cumpărarea unui produs și respectând următorii termeni și condiții. Toate comenzile sunt supuse disponibilității și confirmării prețului comenzii.Timpul de expediere poate varia în funcție de disponibilitate și în funcție de orice întârzieri care rezultă din întârzieri ale curierului sau de forță majoră pentru care nu vom fi responsabili. Produsele pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu Politica noastră de livrare și returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar in magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. cu orice culoare va fi corect.Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe vanzarea oricarui în orice moment. PlayScape își păstrează dreptul de a refuza orice solicitare făcută de dvs. Dacă comanda dvs. este acceptată, vă vom informa prin e-mail sau mesaj. Atunci când plasați o comandă, sunteți de acord că toate detaliile pe care ni le furnizați sunt adevărate și exacte, că sunteți un utilizator autorizat al cardului de credit sau de debit utilizat pentru plasarea comenzii și că există suficiente fonduri pentru acoperirea costului bunurilor. Toate prețurile anunțate fac obiectul unor astfel de modificări.

Poți plasa o comandă și în cazul în care nu ai un cont activat pe site. Vom avea nevoie să ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare și livrare, număr de telefon și adresă de email validă).Prin finalizarea vei garanta că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru orice consecință determinată de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la comanda întârziata, transmisă greșit, etc).Prin finalizarea comenzii, te declari de acord ca un reprezentant playscape.ro să te contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon ) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii.

Confirmarea privind livrarea produselor comandate se va realiza în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii pe site. Pentru produsele aflate in stoc la funizor, timpul de livrare poate sa fie mai mare.

Plasand o comanda cumparatorul este de acord si accepta: prelucrarea datelor personale pentru întocmirea actului şi cu furnizarea informațiilor referitoare la datele personale şi la conținutul actului către autoritățile abilitate de lege, la cererea acestora, conform dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE."

Prețul

În timp ce încercăm și ne asigurăm că toate detaliile, descrierile și prețurile care apar pe acest site sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare a prețului oricăror bunuri pe care le-ați comandat, vă vom informa cât mai curând posibil și vă vom oferi opțiunea de reconfirmare a comenzii dvs. la prețul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu suntem în măsură să vă contactăm, vom trata comanda ca fiind anulată. Dacă anulați și ați plătit deja pentru bunuri, veți primi o rambursare completă. Costurile de expediere vor fi taxate suplimentar.

Prețul final plătit de tine este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente. Cheltuielile de expediție sunt detaliate pe Site înainte de finalizarea comenzii de către tine.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului playscape.ro sunt exprimate în RON și conțin T.V.A. conform prevederilor legale în vigoare în acel moment.

Livrare

Expedierea pachetului dumneavoastră

Transport este GRATUIT la comenzile mai mari de 199 lei (in Romania) -  cu exceptia adreselor de  livrare care sunt  inafara centrelor teritoriale ale curierului si necesita km suplimentari. 

Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid. Taxa de livrare standard este 19 ron pe teritoriul României. Curierul  poate adauga taxe suplimentare daca adresele de  livrare sunt  inafara centrelor teritoriale ale curierului si necesita km suplimentari. ( 20 ron)

Vei primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare

Curierul livreaza in general intre orele 9-17

Taxele de livrare sunt trecute pe factura, vei avea de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Retur

Cum poti face un retur?

Este foarte simplu. In cazul in care produsul comandat nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale si doresti sa il returnezi, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

-dupa ce te-ai logat in contul tau (cu adresa de email si parola), acceseaza sectiunea Retur (Formular de retur) si completeaza acolo toate datele necesare,
-foloseste acelasi ambalaj in care ai primit produsul si asigura-te ca il inapoiezi in aceleasi conditii in care l-ai primit (nespalat, nedeteriorat, fara urme de uzura si in ambalajul original impreuna cu eticheta intacta).

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate de tine este de 14 zile calendaristice. Te rugam sa nu depasesti acest interval.

Contravaloarea produsului iti va fi returnata in cel mult 14 zile din momentul primirii returului. In cazul in care ai platit cu cardul iti vom returna banii in acelasi cont iar daca ai platit prin transfer bancar sau ramburs, completeaza in formularul de comanda contul bancar unde sa transferam suma.

Vom trimite noi curierul la adresa indicata de tine in formularul de retur, te rugam sa nu expediezi coletul prin Posta Romana sau alta firma de curierat.

Inlocuire

Cum poti inlocui un produs cu altul?

Este la fel de simplu. In cazul in care produsul comandat de tine nu ti se potriveste si doresti sa il inlocuiesti cu altul, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

-in contul tau (unde te loghezi cu adresa de email si parola) plaseaza o noua comanda cu produsul corect, comanda pe care o vei achita in avans (vei beneficia de transport gratuit in cazul in care valoarea totala depaseste suma de 300 RON )
-pune apoi produsul in aceeasi cutie in care a venit (in cazul in care nu a fost deteriorata in timpul transportului), in felul acesta toate documentele necesare expedierii prin firma de curierat nu vor fi lipite direct pe cutia/ambalajul original al produsului,
-tot acolo te rugam sa pui si documentele in original care au insotit produsul in comanda initiala,
-in contul tau acceseaza sectiunea Retur (Formular de retur) si completeaza acolo toate datele necesare.

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate de tine este de 14 zile calendaristice. Te rugam sa nu depasesti acest interval.

In cazul in care ai platit cu cardul, iti vom returna banii in acelasi cont iar daca ai platit prin transfer bancar sau ramburs, completeaza in formularul de comanda contul bancar unde sa transferam suma.

Pot fi returnate doar acele produse care au fost comandate prin intermediul magazinului online Playscape.ro si care:

-nu au fost spalate -nu sunt deteriorate,
-nu au urme de uzura,
-sunt in ambalajul original, au atasata eticheta intacta si sunt insotite de documentele cu care au venit,
-sunt inca in ambalajul original nedeteriorat

Din motive de igiena nu se pot returna urmatoarele categorii de produse: ….

Curierul va veni, in urma solicitarii noastre, la adresa indicata de tine in formularul de retur. In acest caz costul transportului va fi suportat de catre tine ( x lei). Atunci cand iti vom returna banii, iti vom transfera suma totala minus costul transportului. Te rugam sa nu returnezi coletul prin Posta Romana sau prin intermediul altei firme de curierat.

Conectarea la acest site

Puteți să vă conectați la pagina noastră de pornire, cu condiția să o faceți într-o manieră corectă și legală și să nu ne distrugeți reputația sau să profitați de ea, dar nu trebuie să stabiliți o legătură într-un mod care să sugereze orice formă de asociere , aprobarea sau aprobarea de partea noastră în cazul în care nu există. Nu trebuie să stabiliți un link de pe niciun site care nu este deținut de dvs. Acest site nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site și nu puteți crea un link către nicio parte a acestui site decât pagina de pornire. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare.

Reclamatii

Avem o procedură de tratare a reclamațiilor pe care o vom folosi pentru a încerca să soluționăm litigiile atunci când acestea apar pentru prima dată, vă rugăm să ne anunțați dacă aveți plângeri sau comentarii.

Mergi sus