FRIENDLY TOYS

Lista de produse dupa marca FRIENDLY TOYS

"Salutare! Suntem o familie de patru: Donatas, Sigita, Goda și Saule, iar noi suntem creatorii Friendly Toys. Tata Donatas prelucrează lemnul, mama Sigita pictează jucăriile în timp ce fetele mici Goda și Saule conduc departamentul Inspirație și critică. Trăim și creăm jucăriile intr-o zona rurala din Lituania. Am lasat in urma agitatia din capitala si ne-am mutat intr-o zona rurala. Aici a luat nastere proiectul Friendly Toys. Dupa cercetari de piata in privinta sigurantei jucariilor, ne-am pus intrebarea: „Ce putem obține atunci când jucariile sunt ecologice, prietenoase și educative si combinate într-un singur lucru?” Jucarie perfecta! Am vrut să oferim jucării de lemn frumoase, naturale și sigure pentru copiii nostri și nu aveam de ales decât să începem să producem o gamă largă de jucării care să aibă toate calitățile pe care nu le-am regasit in alte produse de pe piata. Friendly Toys sunt jucării din lemn realizate manual, create cu o atenție deosebită pentru detalii și calitate. Lucrăm numai cu materiale care sunt naturale, biodegradabile și sigure pentru copii. Cream jucăriile noastre folosind lemn de mesteacăn cu un conținut durabil, vopsea pe bază de apă, ulei de in deci sunt absolut sigure atât pentru copiii noștri, cât și pentru planetă."

Tractor - Friendly Toys - Tractor Toy

116,00 RON

Jucărie din lemn, confecționată în întregime manual, vopsită în culori non-toxice. Toate materialele sunt 100% naturale, biodegradabile si sigure pentru copii, conform cerințelor UE privind siguranța jucăriilor, în conformitate cu standardul european EN 71 (certificat CE).

Mașinuță roz din lemn - Friendly Toys - Pink Car

82,00 RON

Jucărie din lemn, confecționată în întregime manual, vopsită în culori non-toxice. Toate materialele sunt 100% naturale, biodegradabile si sigure pentru copii, conform cerințelor UE privind siguranța jucăriilor, în conformitate cu standardul european EN 71 (certificat CE). A se folosi sub supravegherea unui adult.

Jucărie din lemn pentru dentiție - Friendly Toys - Pink Teether

45,00 RON

Jucărie din lemn, confecționată în întregime manual, vopsită în culori non-toxice. Toate materialele sunt 100% naturale, biodegradabile si sigure pentru copii, conform cerințelor UE privind siguranța jucăriilor, în conformitate cu standardul european EN 71 (certificat CE).  Jucăriile Friendly Toys sunt naturale și sigure pentru copii, create în întregime manual și șlefuite cu satin neted.

Mergi sus