LA PETITE ALICE

Lista de produse dupa marca LA PETITE ALICE

LA PETITE ALICE este un brand de haine pentru copii si pentru mame lor, infiintat de catre Justina impreuna cu sotul ei, o familie tanara din Lituania.

Aventura LA PETITE  ALICE

“Povestea incepe in ziua in care micuta Alice s-a nascut, 14 septembrie 2015. Fetita a primit un nume foarte frumos si in acelasi timp destinat cunoasterii si experimentarii lucrurilor noi ce aveau sa apara in viata ei. Timpul a trecut, Alice a crescut iar eu eram mereu in cautare de haine de calitate pentru fetita mea, haine care sa indeplineasca mai multe criterii, cum ar fi: sa reziste aventurilor, sa fie moi, organice si in acelasi timp, frumoase. Asa a inceput aventura LA PETITE ALICE.

Echipa LA PETITE ALICE Echipa este una mica: Asta, care ne ajuta sa creionam toate ideile si sa le aducem la stadiul de tipar, Aleksandra care cu atentie coase toate hainele de mana si Alina care apoi coase manual broderia pe hainute. Agne, fotograful nostru, surprinde la final prin intermediul aparatului foto frumusetea si calitatea superioara a hainutelor pe care le producem cu atata dragoste.

Procesul de creatie

Folosim in organic certificat pe care il cumparam de la o fabrica din Lituania. Scopul nostru este sa folosim si inul care ramane in urma producerii in masa, fara sa irosim materialul. Toate broderiile sunt unice, desi folosim acelasi tipar- fiind cusute manual, nu pot fi identice, dar sunt la fel de frumoase. Multe din tiparele pentru broderie sunt concepute de catre prietena noastra, o artista japoneza, Kazuko Aoki.

Dupa ce sunt cusute, hainele sunt apoi spalate cu un sapun special, non-toxic, fara petrol in compozitie si biodegradabil.

Lucram aceste hainute cu atentie, rabdare si cu bune intentii pentru ca cei mici sa le poarte cu bucurie”.

1 Review(s)

Tunică fără mâneci - La Petite Alice - Linen Sleeveless Tunic for Girls

163,00 RON

Tunică/Bluza fără mâneci pentru fete. 100% in moale și prespălat, potrivită pentru copii până la 8 ani. Inul este perfect pentru a fi purtat mai mult timp de-a lungul anului: pe timpul verii este răcoros iar iarna este călduros. Pentru că este un material care rezistă în timp, poate fi transmis din generație în generație.

Unique and Handmade

Pantaloni scurți din in pentru fete - La Petite Alice - Linen Shorts with Ruffles for Girls

96,00 RON

Pantaloni din 100% in moale și prespalat, potrivit pentru copii până la 8 ani. Inul este perfect pentru a fi purtat mai mult timp de-a lungul anului: pe timpul verii este răcoros iar iarna este călduros. Pentru că este un material care rezistă în timp, poate fi transmis din generație în generație.

Unique and Handmade

Pantaloni scurți din in pentru băieti - La Petite Alice - Linen Shorts for Boys

96,00 RON

Pantaloni din 100% in moale și prespalat, potriviti pentru copii până la 8 ani. Inul este perfect pentru a fi purtat mai mult timp de-a lungul anului: pe timpul verii este răcoros iar iarnă este călduros. Pentru că este un material care rezistă în timp, poate fi transmis din generație în generație.

Unique and Handmade

Pantaloni din in - La Petite Alice

175,00 RON

Pantaloni din 100% in moale și prespalat, țesătura naturală, potriviti pentru copii până la 8 ani. Inul este perfect pentru a fi purtat mai mult timp de-a lungul anului: pe timpul verii este răcoros iar iarna este călduros. Pentru că este un material care rezistă în timp, poate fi transmis din generație în generație.

Unique and Handmade

                  

Bluză din in cu mânecă lungă - La Petite Alice - Linen Tunic for Girls

175,00 RON

Bluza cu mânecă lungă pentru fete. 100% in moale și prespălat, potrivita pentru copii până la 8 ani. Inul este perfect pentru a fi purtat mai mult timp de-a lungul anului: pe timpul verii este răcoros iar iarna este călduros. Pentru că este un material care rezistă în timp, poate fi transmis din generație în generație.

Unique and Handmade

Bluză din in cu mânecă lungă - La Petite Alice - Linen Shirt with Long Sleeves

163,00 RON

Bluza din 100% in moale și prespălat, potrivită pentru băieți până la 8 ani. Inul este perfect pentru a fi purtat mai mult timp de-a lungul anului: pe timpul verii este răcoros iar iarna este călduros. Pentru că este un material care rezistă în timp, poate fi transmis din generație în generație.

Unique and Handmade

Bluză cu manecă scurtă - La Petite Alice - Shirt with Short Sleeves

163,00 RON

Tricou din 100% in moale și prespălat, potrivit atat pentru fete, cat si pentru băieți până la 8 ani. Inul este perfect pentru a fi purtat mai mult timp de-a lungul anului: pe timpul verii este răcoros iar iarna este călduros. Pentru că este un material care rezistă în timp, poate fi transmis din generație în generație.

Unique and Handmade

Mergi sus