LEGO

Lista de produse dupa marca LEGO

Set Lego Friends - Spitalul din Heartlake

299,98 RON

Spitalul din Heartlake LEGO Friends este locul în care micii constructori își vor putea crea povești în care vor juca rolul medicilor și pacienților și vor învăța cum să îngrijească pe cineva. Cu o mașină de ambulanță inclusă, este setul perfect pe care să îl faci cadou copiilor cu vârste mai mari de 6 ani. Include 379 de piese LEGO și măsoară peste 19 cm înălțime, 22 cm lungime și 6 cm lățime. - Spitalul LEGO Friends reprezintă un cadou excelent  și poate fi combinat și cu alte seturi LEGO. Avertisment! Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Set Lego Friends - Masinuta de ingrijire a pisicilor

49,99 RON

Ajuta micutii sa-si dezvolte abilitatile de constructie in timp ce ingrijesc animalele. Cu acest set simplu, copiii se pot alatura Emmei si Miei LEGO Friends luand cu vehiculul de jucarie pisici care trebuie dichisite, si ducandu-le la salonul lor pentru o sesiune de rasfat. Invata sa construiesti Acest set 4+ este plin de detalii atractive pentru a garanta ca micutii vor avea o experienta grozava de joaca. Fiecare punga de caramizi contine un model si personaj complet pe care copiii le pot construi repede. Avertisment! Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Set Lego Friends - Casa lui Stephanie

209,98 RON

Intră și bucură-te de o zi de joacă cu Stephanie! Mama și tatăl ei sunt aici pentru a iti spune bun venit în locuinta lor. Ajută-o să-și perie părul la măsuta de toaletă în timp ce-ti arată trofeul sportiv câștigat. Joacă-te la leagănul din grădină, apoi explorează cartierul cu bicicleta. Setul contine 170 de piese. Avertisment! Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Set Lego Duplo - Statie de pompieri

249,99 RON

Joacă scene din viața reală în Orașul LEGO® DUPLO®: o lume ușor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne. Vizitează Stația de pompieri ușor de construit și distrează-te jucând roluri, ajutând pompierii în timp ce ei se antrenează stingând focul de tabără și urcând scara pentru a salva din turn câinele stației. Când vine apelul, ajută-ți copilașul să urce pompierii în camionul de pompieri, să pornească lumina clipitoare și sirena, pentru o altă salvare îndrăzneață! Include 2 figurine DUPLO, plus o figurină câine. Avertisment! Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Set Lego Duplo - Primul meu camion cu litere

139,99 RON

Inspiră copiii să construiască, să se joace și să învețe cu Camionul cu alfabet LEGO® DUPLO®. Ai 26 de cărămizi litere de sortat, stivuit și transportat cu camionul. Joacă-te! Copiii împart aventuri cu băiatul, fata și ursul simpatic, transportând blocurile în camion.

Set Lego Duplo - Casa jocurilor

289,99 RON

Această casă de păpuși deschisă și accesibilă este perfectă pentru joaca colectivă. Învață copilașii despre viața de zi cu zi precum activitățile de gătit, orele de masă și orele de somn. Plină de detalii familiare - plus figurinele mamă, tată și copil, precum și un câine și ursuleț de jucărie - veți avea parte de o mulțime de momente magice împreună. Pentru și mai multă distracție, reconstruiește casa principală ca o casă turn, apoi din nou ca o casă de locuit! Avertisment! Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Set Lego Duplo - Camion de pompieri

89,98 RON

Joacă scene din viața reală în Orașul LEGO® DUPLO®: o lume ușor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne. Ajută-ți micul pompier să se grăbească să dea ajutor cu Camionul de pompieri pentru copii, cu lumină albastră intermitentă și sirenă! Acest camion de pompieri de jucărie este ușor de construit, având un sertar care se deschide și o scară. Copilașii vor adora să-l ajute pe pompier să salveze pisicuța din copacul construibil! Include 2 figurine DUPLO și o figurină pisică. Avertisment! Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Set Lego Duplo - Camion cu remorca

22,99 RON

Poate micul tău șofer de camion să folosească remorca pentru a-i ajuta pe cei în dificultate? După asamblarea rapidă și ușoară a camionului, ei vor dezvolta abilități motrice fine conducând vehiculul cu 4 roți la locul urgenței, punând conul pentru a avertiza alți șoferi, și ridicând și coborând cârligul macaralei. Se pot interpreta nenumărate scene palpitante atunci când vine în ajutor camionul de remorcare. Avertisment! Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Set Lego Disney - Barcuta de sarbatoare a lui Ariel

159,99 RON

Ajuta micutii sa-si dezvolte abilitatile de constructie si joaca pe roluri cu acest set 4+ Barca de festivitati a lui Ariel LEGO Disney (43191). Kitul consta dintr-o barca, debarcader si scena subacvatica, plus instructiuni de constructie tiparite si Instructions PLUS digitale! Invata sa construiesti. Conceput pentru constructori in devenire, acest set 4+ contine 114 piese si este plin de detalii si personaje antrenante pentru a garanta ca micutii vor avea o experienta de joaca minunata. 

Set Lego City - Rulota de vacanta

99,99 RON

Distracție creativa in construcție si joaca pentru copii de 5 ani si mai mari.Baieții si fetele pot calatori oriunde ii poarta imaginația, cu acest set de joc Rulota de vacanța LEGO City. Rulota de jucarie este plin de elemente realiste pentru joaca imaginativa pe roluri, inclusiv un interior mobilat cu chicineta si spațiu pentru dormit. Iar cu minifigurinele mama si tata, si simpatica figurina bebelus, scena este pregatita pentru aventuri nesfârsite in camping cu familia. Avertisment! Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Set Lego City - Masina de pompieri cu scara

99,99 RON

Un deliciu pentru copiii care adora jucariile de actiune, acest set de joc Camion de pompieri cu scara LEGO City include un camion de pompieri emblematic cu scara ce se ridica, si extinctor, plus un hidrant de incendiu si flacari LEGO ce se stivuiesc pentru a crea valvatai mai mari! Avertisment! Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Set Lego City - Aeroport central

259,99 RON

Intră în atmosfera de vacantă cu acest set super Aeroport central LEGO® City! În ce tară pleci? Nu uita biletul de avion! Ia ceva de mâncare de la chioșcul cu alimente și băuturi. Apoi predă bagajul și îndreaptă-te spre poarta de îmbarcare. Urmărește cum mânuitorul de bagaje încarcă avionul înainte de a te îmbarca. Așează-te, relaxează-te și pregătește-te de decolare. Avertisment! Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Mergi sus