Carte refolosibilă pentru desen Unicorn - Doodle It & Go erasable book - Unicorn - Jaq Jaq Bird

Carte refolosibilă pentru desen Unicorn - Doodle It & Go erasable book - Unicorn - Jaq Jaq Bird


JAQ JAQ BIRD
127,00 RON
cu TVA

Carte refolosibilă pentru desen, cuprinde opt pagini goale care permit copiilor să ilustreze propriile opere minunate. Pur și simplu ștergeți cu o cârpă umedă pentru a o reutiliza. Ideală pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Reciclabilă și ușor de șters, reducând consumul de hârtie și automat deșeurile. Dimensiuni: 20,32 x 20,32 cm când este închisă. Produse non-toxice, fără murdărie, fără BPA, PVC & ftalați. Cartea vine impreună cu ButterStix®.

PlayScape - Importator si Distribuitor Jaq Jaq Bird - jaqjaqbird.ro

     

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Cine este Jaq Jaq? Jaq Jaq este o pasăre mică și neobisnuita. Cantarind cat 3 mere si inalta cat 2 pere, Jaq Jaq adora si este inspirata de lumea inconjuratoare. Pentru Jaq Jaq, natura și arta merg mână în mână. Indiferent dacă Jaq Jaq se ridică deasupra unui câmp de nuferi sau privește spre calea Lactee, este inspirata de lucrarea delicată a naturii. Curiozitatea o poarta constant spre noi aventuri și nu este niciodată too cool for school!


0650726210063

Referinte specifice

Ratingul general al produsului 
Mihaela G 26-12-2019

Wow

Carticica este minuntata iar fetita este foarte incantata de ea. Este tocmai buna pentru drumurile lungi cu masina si nu numai. O recomand cu drag!

Ratingul general al produsului 
Elena O 18-12-2019

Foarte indragita de cei mici

Cartea a fost foarte indragita de cei mici, nu se mai opreau din desenat si sters, apoi iar desenat:)) E foarte practica, iar materialele sunt de calitate.

Mergi sus