Playscape
#COVID-19

#COVID-19

20 Martie 2020

#COVID-19

 

Lansăm oficial blogul nostru de unde veți putea afla multe informații atât despre noi, echipa PlayScape, cât și despre produsele noastre de pe site. În felul acesta ne vom cunoaște mai bine și veți afla cine se află în spatele acestui brand în dezvoltare, rămâneți deci aproape de noi pentru că nu veți regreta. 

 Suntem în plină criză la nivel mondial și în stare de urgență pe teritoriul României, după cum știți deja. De data aceasta nu este vorba despre o criză economică (sau despre anumite situații stânjenitoare în care ne pun aleșii noștri, unii mai competenți decât ceilalți), ci despre una medicală care ne ține închiși în casă nu se știe pentru cat timp exact. Lucrul acesta poate fi destul de greu de suportat dacă te uiți pe fereastră și simți razele soarelui care te mângâie pe obraji și care parcă te îndeamnă să ieși la plimbare în parc, să mergi la picnic cu prietenii, să vizitezi capitale europene sau doar să cobori până în spatele blocului și să duci liniștit gunoiul. 

Ceea ce altădată ni se părea simplu și firesc, de exemplu să ne ducem copiii la grădiniță/școală iar noi să mergem apoi la joburile noastre, astăzi nu se mai poate întâmpla.

 Suntem cu toții sfătuiți să păstrăm distanță socială și să stăm în casă. Noi facem deja lucrul acesta, va încurajăm și pe voi să respectați măsurile impuse de autorități.

Este important în această perioada să fim optimiști și să ne imaginăm cum va fi în ziua în care îi vom putea îmbrățișa din nou pe cei apropiați și viețile noastre vor reveni la normal.

 Cred că este evident faptul că planeta ne transmite un mesaj zilele acestea. Pentru noi este greu să rămânem în casă, însă plajele, mările, oceanele sunt mai curate, parcă timpul se oprește în loc tocmai pentru ca totul să renască. 

 

#vafibine #rămânemacasă 

All comments

Leave a Reply

Mergi sus