3 in 1 - Sac depozitare, transport jucării și saltea impermeabilă pentru exterior - Surf - Play & Go

3 in 1 - Sac depozitare, transport jucării și saltea impermeabilă pentru exterior - Surf - Play & Go


PLAY&GO
185,00 RON
cu TVA

Geanta / saltea pentru exterior Play & Go este soluția unică impermeabilă pentru a lua cu tine tot ce ai nevoie pentru a merge o zi la plajă, în parc sau la un picnic minunat. Dacă pământul este umed, nu va fi o problema iar brâul reglabil pentru umăr îl face mai ușor de transportat.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc


Mâner suplimentar, Diametru 140cm, Material impermeabil, Utilizați la plajă, parc sau acasă, Gaura de evacuare pentru nisip și apă, Utilizare pentru jucării, haine și multe altele Se spala la masina la 30 ° C, Nu folositi înălbitori, Nu se usucă la uscator


5425038799880

Referinte specifice

Nu există review-uri pentru moment

produse similare

Produse durabile, organice, baby-friendly.

Sac depozitare și transport jucării – Play & Go - Color My Bag OMY Paris

155,00 RON

Cand copilul are prea multa energie sau s-a plictisit, ofera-i ceva distractiv de făcut. Play & Go in parteneriat cu designerii de la OMY Design & Play, au creat această saltea ce poate fi colorată pe ambele fețe (cariocile textile sunt incluse). Apoi o puteti transforma cu ajutorul cordonului, in soluția portabilă perfectă pentru depozitarea jucăriilor, care nu numai că va arăta elegant, dar va oferi casei un aspect îngrijit și ordonat, în fiecare zi a săptămânii. Păpuși, mașini, mingi, cuburi, seturi de construcții și multe alte jucării pot fi astfel strânse sau scoase rapid. Este realizat din bumbac 70% și polyester 30% . Diametrul este de 140 cm. Se poate spăla la 30 de grade (a nu se usca la uscător). Jucăriile din imagini nu sunt incluse.

Sac depozitare și transport jucării – Play & Go - Stripes Green

155,00 RON

Soluția portabilă perfectă pentru depozitarea jucăriilor, care nu numai că va arăta elegant, dar va oferi casei un aspect îngrijit și ordonat, în fiecare zi a săptămânii. Păpuși, mașini, mingi, cuburi, seturi de construcții și multe alte jucării pot fi astfel strânse sau scoase rapid grație designului inteligent al cordonului. Este realizat din bumbac 70% și polyester 30% . Diametrul este de 140 cm. Se poate spăla la 30 de grade (a nu se usca la uscător). Jucăriile din imagini nu sunt incluse.

Mergi sus