Puzzle de observație Djeco Dinozauri

Puzzle de observație - Dinozauri - Djeco


DJECO
84,00 RON
cu TVA

Puzzle de observație cu 200 de piese cu dinozauri de la Djeco. ESTE NECESARA VERIFICAREA DISPONIBILITATII IN STOCUL FURNIZORULUI

Cantitate

Vârsta recomandată: +5 ani.

Găsește locul potrivit pentru fiecare din cele 200 de piese și află tot ce trebuie să știi despre dinozauri. Conține un ghid cu explicații și informații despre dinozauri, astfel că îmbină perfect jocul cu învățatul.

Dimensiunea puzzle-ului asamblat este de 63x45 cm.

Confecționat din carton non-toxic, conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani! Poate conține piese mici, pericol de sufocare. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului.

Producător: Djeco , Franța

Vârsta:+5 ani

Lungime:34 cm

Lățime:23 cm

Greutate:0.9 Kg


3070900074248

Referinte specifice

Nu există review-uri pentru moment

produse similare

Produse durabile, organice, baby-friendly.

Puzzle de observație - Pădurea fermecată - Djeco

75,00 RON

Puzzle de observație cu 100 de piese Pădurea fermecată de la Djeco. Pe măsură ce construiești puzzle-ul, observi alte și alte detalii amuzante și picante. Regăsește imaginile de pe margine după ce obții imaginea finală. Puzzle cu 100 piese. Dimensiune puzzle asamblat: 61 x 38 cm.

Puzzle de observație - Cai - Djeco

75,00 RON

Puzzle de observație cu cai de la Djeco alcătuit din 200 de piese. Puzzle cu 200 piese care prezintă scene ale artei ecvestre. Regăsește detaliile de pe margine după ce obții imaginea finală. Unde se găsește în imagine potcoavă? Dar mărul la care poftesc caii? Dimensiune puzzle asamblat: 61 x 38 cm.

Mergi sus