Body din 70% lână merinos și 30% mătase - Engel - Walnut Marime 62/68

Body din lână merinos și mătase - Engel - Walnut


ENGEL
120,00 RON
cu TVA

Body cu mânecă lungă, fabricat din 70% lână merinos organică și 30% mătase. Materialul este moale, fiind ideal pentru purtarea directă pe piele. Poate fi purtat tot anul, deoarece lâna are proprietăți de termoreglare a temperaturii corpului.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Marime
Cantitate

DESPRE LÂNA MERINOS

O fibră naturală, precum lâna, respiră, nu reține umezeală și în plus are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplăcute.

  Articolele din lână sunt cunoscute pentru proprietățile lor izolatoare.

  Lâna are capacitatea de a regla umiditatea și în acest fel ajută la păstrarea temperaturii constante a corpului. Față de alte materiale, care doar lăsă umezeală să treacă, lâna Merino absoarbe apă de pe piele și o transferă mai departe.

  SPĂLARE ȘI ÎNGRIJIRE

 O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor, chiar și într-un mediu ușor umed. Vaporii de apă din aer au rolul de a scoate murdăria și mirosurile neplăcute din țesătură. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată mai degrabă spălarea manuală.

FOLOSEȘTE DETERGENT POTRIVIT - Pentru toate produsele de lână folosește un detergent special creat pentru lână care protejează și reface uleiurile naturale ale acesteia. Nu folosi niciodată clor sau balsamuri, lâna Merino nu poate fi mai moale de atât. 

USCARE - Stoarce hainele din lână prin presare cu un prosop, pune-le în formă, apoi lasă-le să se usuce întins, în plan orizontal, nu atârnate. Nu expune razelor directe ale soarelui sau surselor de căldură. Nu răsuci pentru a stoarce! Lâna este o resursă 100% naturală, regenerabilă și biodegradabilă.


4046304161890

Referinte specifice

Nu există review-uri pentru moment

produse similare

Produse durabile, organice, baby-friendly.

Colanți din lână și mătase - Cosilana - Red Stripes

95,00 RON

Pantaloni din lână și mătase, foarte moi, fini, comozi și călduroși. *70% lână merinos organică, 30% mătase naturală *lână certificată GOTS  *mătase mulbery - ideală pentru pielea sensibilă *se recomandă alegerea marimii purtate în mod uzual *talie lată, elastic moale *pot fi purtati ziua sau noaptea. Pentru spălare, folositi detergent special pentru lână. Recomandăm spălarea manuală, însă pot fi puși si în mașina de spălat, la ciclul special pentru  lână la 30 de grade. 

         

Body din lână merinos și mătase - Cosilana - Red

109,00 RON

Body fin și călduros din 70% lână merinos și 30% mătase. Flexibil, ajută pielea să respire, ideal pentru a fi purtat direct pe piele. *lână certificata GOTS *tesătură fină, elastică, se imbracă usor, ideal ca strat de bază pe timpul iernii. Pentru spălare, folositi detergent special pentru lână. Recomandăm spălarea manuală dar poate fi pus si în mașina de spălat, la ciclul special pentru lână la 30 de grade. 

         

Maiou din 100% lână merinos - Engel - Natural

70,00 RON

Maiou din 100%  lână merinos, moale și fin, perfect pentru pielea sensibilă. *lână certificata GOTS *tesătură fină, elastică. Pentru spălare, folositi detergent special pentru lână. Recomandăm spălarea manuală dar poate fi pus si în mașina de spălat, la ciclul special pentru lână la 30 de grade.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

Mergi sus