Pantaloni din lână și mătase - Cosilana - Green Marime 62/68

Colanți din lână și mătase - Cosilana - Green


COSILANA
95,00 RON
cu TVA

Pantaloni din lână și mătase, foarte moi, fini, comozi și călduroși. *70% lână merinos organică, 30% mătase naturală *lână certificată GOTS  *mătase mulbery - ideală pentru pielea sensibilă *se recomandă alegerea marimii purtate în mod uzual *talie lată, elastic moale *pot fi purtati ziua sau noaptea. Pentru spălare, folositi detergent special pentru lână. Recomandăm spălarea manuală, însă pot fi puși si în mașina de spălat, la ciclul special pentru  lână la 30 de grade. 

         

Marime
Cantitate

DESPRE LÂNA MERINOS

 Oile din rasă Merino sunt "îmbrăcate" vara cu un strat de lână cu foliculi ușori, subțiri și respirabili care fac temperaturile ridicate mai ușor de suportat. Iarna, acestea au lână cu firul mai lung și mai încrețit ce crează o barieră termică și le protejează de frig.

  Același sistem este aplicat și în cazul echipamentului outdoor. Un strat mai subțire aproape de piele respirabil (cu o grosime de până la 150 gr) și, la nevoie, încă un strat mai gros (peste 200 gr) pentru protecție termică. O fibră naturală, precum lâna, respiră, nu reține umezeală și în plus are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplăcute.

  Articolele din lână sunt cunoscute pentru proprietățile lor izolatoare. Mulți însă evită această fibră de frica senzației neplăcute la contactul cu pielea sau mâncărime. Nu și în cazul articolelor cu lână Merino. Această are o structură vălurită cu aprox. 40 de ondulații pe centimetru pătrat. În aceste ondulații se regăsesc mici camere ce rețîn aerul cald generat de corp. În plus, tot datorită structurii ondulate punctele de contact cu pielea sunt mai reduse și de aici și senzația mai plăcută la purtare.

  Lâna are capacitatea de a regla umiditatea și în acest fel ajută la păstrarea temperaturii constante a corpului. Față de alte materiale, care doar lăsă umezeală să treacă, lâna Merino absoarbe apă de pe piele și o transferă mai departe.

  Ea poate reține apă până la 30% din greutatea ei înainte de a apărea senzația de umiditate. Astfel chiar și în condiții de temperatură ridicată, când corpul nostru elimină mai multă apă, lâna îți poate oferi o senzație de piele uscată și nu permite supraîncălzirea.

  SPĂLARE ȘI ÎNGRIJIRE

 Lâna Merino este o fibră naturală, și într-un anumit procent are capacitatea de auto-curățare, de aceea poți purta produsul în mai multe ture fără spălare. Este recomandat totuși să faci pauze de cel puțîn o zi între purtări pentru a permite firelor să îți recapete elasticitatea.

 O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor, chiar și într-un mediu ușor umed. Vaporii de apă din aer au rolul de a scoate murdăria și mirosurile neplăcute din țesătură. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată mai degrabă spălarea manuală.

  Articolele produse astăzi au caracteristici speciale ce permit o îngrijire mai ușoară, chiar și în mașina de spălat, la program de spălare delicat, special pentru lână, la 30 grade. Lâna tip fleece recomandăm să fie spălată de mână, cât mai blând cu putință, fără frecare sau stoarcere.

FOLOSEȘTE DETERGENT POTRIVIT - Pentru toate produsele de lână folosește un detergent special creat pentru lână care protejează și reface uleiurile naturale ale acesteia. Nu folosi niciodată clor sau balsamuri, lâna Merino nu poate fi mai moale de atât. 

USCARE - Stoarce hainele din lână prin presare cu un prosop, pune-le în formă, apoi lasă-le să se usuce întins, în plan orizontal, nu atârnate. Nu expune razelor directe ale soarelui sau surselor de căldură. Nu răsuci pentru a stoarce! Lâna este o resursă 100% naturală, regenerabilă și biodegradabilă.

Oile ne oferă lână de două ori pe an. Datorită proprietăților ei – eficiență termică, auto-curățare este și prietenoasă cu mediul. Nu necesită tratamente chimice sau curățare frecventă.


PLAY 000289

Referinte specifice

Nu există review-uri pentru moment

produse similare

Produse durabile, organice, baby-friendly.

Overall fleece lână merinos cu mănuși și botoși- Cosilana - Marine Melange

228,00 RON

Overall din lână merinos (60%) și bumbac (40%), practic și confortabil, ideal pentru toamnă și primăvară. Manșetele pliabile oferă protecție la mâini și picioare iar gluga se așază perfect pe cap oferind protecție indiferent de vreme. * Lână moale și pufoasă certificata GOTS * Nasturi din lemn * Protecții mâini și picioare * Glugă Croiala larga pentru a se potrivi peste alte haine, inclusiv peste scutecele textile. Structura specială a fibrei de lână creează un efect natural de reglare a temperaturii corpului și în același timp este impermeabil datorită conținutului de lanolină. O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată spălarea manuală. Lâna trebuie să fie spălată numai atunci când este foarte murdară.

         

Jachetă fleece lână merinos - Cosilana - Latte Macchiato

187,00 RON

Jachetă din lână merinos (60%) și bumbac (40%), practică și confortabilă. Manșetele se pot indoi astfel poate fi purtată o perioada mai lungă de timp. Gluga se așază perfect pe cap oferind protecție indiferent de vreme.* Lână moale și pufoasă cerificată GOTS * Nasturi din lemn * Croiala generoasă. Structura specială a fibrei de lână creează un efect natural de reglare a temperaturii corpului și în același timp este impermeabil datorită conținutului de lanolină. O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată mai degrabă spălarea manuală. Lâna trebuie să fie spălată numai atunci când este foarte murdară.

         

Mergi sus