Geoboards set creativ cu elastice – Guidecraft

Geoboards set creativ cu elastice – Guidecraft


GUIDECRAFT
165,00 RON
cu TVA

Un minunat si inedit set creativ cu elastice, plin de culoare, care ii va incuraja pe copii sa exploreze diferite culori, forme si concepte geometrice de baza si le va dezvolta creativitatea, motricitatea fina si dexteritatea.

Cantitate

Acest original set creativ cu elastice colorate le va prezenta celor mici intr-un mod distractiv ideea de forme geometrice, culori, linii si unghiuri.

Fiecare set include patru placi patrate cu doua fete, avand dimensiunile de 20 x 20 cm, prezentand pe ambele parti cercuri sau grile patrate fixate din cuie de plastic si 4 seturi de benzi de cauciuc multicolore.

Fiecare Geoboard are un cerc fixat pe o parte si o grila patrata pe cealalta si are colturile sub forma de picioare cauciucate si intarite pentru a spori durabilitatea si stabilitatea si a atenua zgomotele.

Setul ofera 20 de carduri cu modele pentru a imbunatati experienta de invatare a fiecarui copil, care, impreuna cu benzile de cauciuc multicolore, ajuta la dezvoltarea recunoasterii culorii si a modelului.

Cardurile de activitate colorate prezinta imagini amuzante si au gauri, astfel incat acestea sa intre pe cuiele de plastic pana jos si sa fie fixate pe placi.

Copiii vor folosi apoi benzile de cauciuc multicolore pentru a le infasura in jurul cuielor de plastic care alcatuiesc grilele placilor, pentru a reda liniile modelelor afisate pe carduri.

Geoboards ii va ajuta pe copii sa invete si sa recunoasca formele geometrice, de la cele simple pana la cele mai complexe, abilitate necesara mai tarziu proceselor de scriere si citire.

In acelasi timp, utilizatrea acestui set imbunatateste coordonarea ochi-mana, motricitatea fina, dexteritatea si sporeste controlul muscular necesar folosirii creionului.

Dexteritatea se imbunatateste pe masura ce copiii ataseaza benzile de cauciuc, urmand tiparele si creand propriile modele.

Natura practica a acestei activitati de manipulare matematica si efortul coordonat de a plasa benzile de cauciuc vor creste capacitatea de concentrare a copiilor.

Geoboards pot fi de asemenea folosit pentru dezvoltarea imaginatiei, prin incurajarea micutilor sa creeze cu benzile de cauciuc o casa, o lingura, o racheta sau multe alte lucruri amuzante.

Varsta recomandata: 3 ani+

Dimensiune placa: 20 x 20 Dimensiune ambalaj: 30 x 26 x 15 cm


191257015210

Referinte specifice

Nu există review-uri pentru moment

Mergi sus