Tort feliabil din lemn - Viga

Tort feliabil din lemn - Viga


VIGA
79,90 RON
cu TVA

Copiii iubesc petrecerile aniversare, iar acest tort le va oferi multe ore de distractie, fiind perfect pentru jocuri de rol si activitati de grup. Micutii se vor distra cantand „Multi ani traiasca”, vor sufla in lumanari, vor taia tortul si il vor imparti prietenilor si familiei. E timpul pentru petrecere! Copiii se vor distra cu acest delicios tort din fructe si frisca ce se poate taia si asambla inapoi cu usurinta.

Cantitate

Setul, fabricat din lemn robust, cuprinde o farfurie rosie, un tort frumos alcatuit din sase felii lipite intre ele cu arici, o spatula pentru servire, o lumanare detasabila fixata intr-un cerc si sase decoratiuni pictate cu diverse fructe.

Toate elementele tortului sunt lipite cu arici, permitand copilului sa le taie si sa le asambleze inapoi cu usurinta, si astfel sa se joace ori de cate ori doreste cu acest set. Setul este pictat manual cu vopsele non-toxice.

Aceasta jucarie poate fi folosita cu succes in jocurile de rol ale copiilor inspirate de petreceri, pregatit si copt prajituri, cofetarie, acestea dandu-le ocazia sa isi dezvolte abilitatile de socializare, limbajul si imaginatia.

De asemenea, ei pot numara si sorta piesele acestui set si pot exersa feliatul.


6934510592288

Referinte specifice

Nu există review-uri pentru moment

Mergi sus