Bluză cu mânecă lungă și manșete - Engel - Roșu/Albastru/Alb Marime 116

Bluză cu mânecă lungă și manșete - Engel - Roșu/Albastru/Alb


167,00 RON
cu TVA

Bluză din 100% lână merinos. Croiala comodă si lejeră.  Lâna are capacitatea de a regla umiditatea și în acest fel ajută la păstrarea temperaturii constante a corpului. Față de alte materiale, care doar lăsă umezeală să treacă, lâna Merino absoarbe apa de pe piele și o transferă mai departe. Bluza poate fi purtată ca atare sau ca strat de bază în sezonul rece.

TEMPLATE-BANNER-JOS_1.jpg

GHID MARIMI AICI

Marime
Cantitate

DESPRE LÂNA MERINOS

O fibră naturală, precum lâna, respiră, nu reține umezeală și în plus are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplăcute.

  Articolele din lână sunt cunoscute pentru proprietățile lor izolatoare.

  Lâna are capacitatea de a regla umiditatea și în acest fel ajută la păstrarea temperaturii constante a corpului. Față de alte materiale, care doar lăsă umezeală să treacă, lâna Merino absoarbe apă de pe piele și o transferă mai departe.

  SPĂLARE ȘI ÎNGRIJIRE

 O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolelor, chiar și într-un mediu ușor umed. Vaporii de apă din aer au rolul de a scoate murdăria și mirosurile neplăcute din țesătură. Dacă spălarea nu poate fi amânată atunci este recomandată mai degrabă spălarea manuală.

FOLOSEȘTE DETERGENT POTRIVIT - Pentru toate produsele de lână folosește un detergent special creat pentru lână care protejează și reface uleiurile naturale ale acesteia. Nu folosi niciodată clor sau balsamuri, lâna Merino nu poate fi mai moale de atât. 

USCARE - Stoarce hainele din lână prin presare cu un prosop, pune-le în formă, apoi lasă-le să se usuce întins, în plan orizontal, nu atârnate. Nu expune razelor directe ale soarelui sau surselor de căldură. Nu răsuci pentru a stoarce! Lâna este o resursă 100% naturală, regenerabilă și biodegradabilă.


4046304191392

Referinte specifice

Nu există review-uri pentru moment

Mergi sus