FIGURINE SCHLEICH

FIGURINE SCHLEICH

Filtre active

Padoc cu poarta de intrare - SCHLEICH

49,99 RON

8x parti de gard, 1x poatra de intrare, 1x sticker. Ori de câte ori noi cai sau ponei ajung la Lacul Lakeside, ei sunt aduși in padoc mai întâi. Ei ajung să petreacă ceva timp la pășunat acolo. Tatăl lui Hannah consideră acest lucru foarte important, deoarece permite cailor să se întâlnească și să se obișnuiască unul cu celălalt și poate chiar să se imprieteneasca. Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Mama delfin cu pui - SCHLEICH

49,99 RON

Figurinele Schleich sunt modelate cu atentie la detaliu, pictate manual cu grija si le asigura copiilor un timp valoros de joaca educativa. O laguna cu delfini foarte speciali, se afla la doar o drumetie de jumatate de zi distanta de orasul sirenelor, Meamare. Pielea acestora straluceste miraculos in lumina soarelui ca si cum ar fi acoperita cu praf de diamant. Printesei Isabelle si prietenilor sai le face placere sa vina aici sa priveasca animalele blande jucandu-se sau sa faca chiar si intreceri cu ele in apa. Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Horse Club Hannah & Cayenne - SCHLEICH

88,99 RON

Hannah este un calaret pasionat. Cand a intalnit-o prima oara pe Cayenne,aceasta era extrem de agitata, insa atunci Hannah i-a cantat cu glasul ei bland pana cand aceasta s-a linistit. De atunci, au ramas prieteni inseparabili. Figurinele Schleich® sunt modelate in detaliu si incurajeaza copiii sa se joace si sa invete in acelasi timp. Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Grajd - SCHLEICH

419,99 RON

Grajd pentru ca cei mici sa experimenteze ingrijirea animalelor la ferma ! Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Casa Adventure - SCHLEICH

299,99 RON

Setul conține o mulțime de accesorii și funcții pentru ore de distracție. Cu 2 figurine umane, 4 animale și accesorii. Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Calaret turquoise - SCHLEICH

24,99 RON

Cel mai bun lucru pentru un calaret e sa-si incalece calutul iubit prin drumurile de tara iar apoi sa se intoarca cu el in grajd. Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Calaret pink - SCHLEICH

24,99 RON

Cel mai bun lucru pentru un calaret e sa-si incalece calutul iubit prin drumurile de tara iar apoi sa se intoarca cu el in grajd. Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Boxa de cai cu iapa Lusitano - SCHLEICH

123,99 RON

Frumoasa iapa Lusitano se simte foarte comfortabila in grajdul ei, are si apa si mancare din plin., iar cand vine vremea sa se antreneze poate cu usurinta sa iasa si asa alerge. Poate ca va mai castiga un trofeu.  Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Adapost imens pentru cai cu spatiu de locuit si grajd - SCHLEICH

679,99 RON

Casa istorică din Lakeside a fost locuința Kramers de generații. Există întotdeauna o ceașcă fierbinte de ceai sau o supă drăguță pregătită să aștepte în bucătărie. Scările duc la primul etaj, unde Hannah și Mia împărtășesc o cameră frumoasă, iar Trakehnerul lui Kramer și Hannah Quarter Horse se află chiar lângă casă. Dimensiuni: 56.5 x 16 x 37.5 cm (W x D x H). Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Mergi sus